top of page
auteursfoto 02_edited_edited.jpg

Over mij

Biografie


Ik woon in Zuid-Holland, waar ik leerkracht ben geweest op een Jenaplanschool. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen dochters en twee kleindochters. Toen mijn kinderen nog klein waren, verzon ik regelmatig verhaaltjes voor ze die ik met hun knuffels tot leven bracht.

Ik ben van kleins af aan gek geweest op schrijven. Het begon vanaf groep 4 met verhaaltjes in de schoolkrant en resulteerde uiteindelijk op volwassen leeftijd in het schrijven van musicals voor groep 8 van mijn eigen school. Tussendoor schreef ik schriften vol met korte verhaaltjes en rijmpjes.


Ik heb vier kinderboeken geschreven en er zijn van mij twee verhalen voor volwassenen gepubliceerd in bundels met spannende verhalen. Ook heb ik als ghostwriter een boekje in opdracht geschreven . 

Mijn eerste twee kinderboeken, over de Bosdorp Brigade, heb ik in eigen beheer uitgegeven. Sinds 2021 ben ik auteur bij uitgeverij Hamley Books, die de trilogie over Rowin Kelsie - een meisje met bijzondere gaven -  uitgeven. Deel één, Het donkere visioen, is in 2022 uitgekomen. Het tweede deel, De gevaarlijke strijd, verscheen in maart 2023.


Bibliografie


Deze boeken zijn tot nu toe verschenen:

  • De Bosdorp Brigade: Code Zwart (De Basis, 2019)

  • De Bosdorp Brigade: Jamboree in gevaar (De Basis, 2020)

  • Het donkere visioen (Hamleybooks, 2022)

  • De gevaarlijke strijd (Hamleybooks, 2023)


In de volgende bundels zijn mijn verhalen voor volwassenen verschenen:

- Blind vertrouwen (Letterrijn, 2020)

- Onder druk (Letterrijn, 2021)

Over mij: Over mij
bottom of page